Topaklı İlkokulu

Vizyon: *Ne olmak istiyoruz? *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *Okulumuzda her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz; *Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak. *Onların bilgili,tecrübeli,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. *21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 08:50-14:35
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis Nevşehir ve Avanos´tan var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03845512010

Belgegeçer - (384) 551 2010

WEB - https://topakliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TOPAKLI KÖYÜ BAĞLARBAŞI MEVKİİ YASEMİN SK. TOPAKLI ILKOKULU BLOK NO 8 AVANOS / NEVŞEHİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz il merkezine 60 km, ilçe merkezinede 40 km uzaklıktadır.Ankara -Kayseri karayolu üzerinde bulunan konumumuz itibarı ile Türkiye´nin her yerine rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 60-40